Wie ben ik?

Mijn naam is Najat Rabbae (1980) en ik ben werkzaam als GZ-psycholoog ik mijn eigen praktijk. In de afgelopen jaren werkte ik bij de grote GGZ-instellingen Arkin en I-psy en bij de kleinere Psychologen praktijk Bos en Lommer in Amsterdam.

Mijn expertise ligt zowel op het gebied van klachtenbestrijding (angst, depressie, overspannenheid, trauma, rouw) als op het gebied van persoonlijkheidsontwikkeling. Zo kunnen we o.a. werken aan perfectionisme, subassertiviteit, interpersoonlijke problemen of minderwaardigheidsgevoelens.

Daarnaast heb ik mij ontwikkeld op het gebied van hypnose en EMDR.

Een accepterende en niet-veroordelende houding is de basis van mijn werkwijze. Vanuit rust en vertrouwen maken we ruimte voor het eerlijk onderzoeken en beleven van kwetsbare gevoelens en werken aan beperkende patronen.

Bijzondere expertise: door mijn kennis van de Marokkaanse cultuur werk ik vaak met cliënten met een Marokkaanse achtergrond. Ik hoor terug dat het prettig en vertrouwd voelt dat ik de culturele achtergrond begrijp. Voor therapie in de eigen taal verwijs ik graag naar therapeuten die het Marokkaans vloeiend spreken, zoals bijvoorbeeld bij de GGZ-instelling I-psy.